• Költözés?!

    Mi segítünk! Szegeden és az ország egész területén végzünk teljes körű költöztetést, házhozszállítást, kézi rakodással, magas minőségben.

  • Áruszállítás?!

    Mi segítünk! Áru és bútorszállítás, nehéz tárgyak szállítása, házhozszállítás vagy akár teherautó bérlése sofőrrel.

  • Segítünk!

    Iroda áttelepítés, bútor elszállítás, költöztetés, áruszállítás, házhozszállítás, teherautó bérlés, kézi rakodás... A Rúzsa Trans várja megrendelését!

A Rúzsa Trans
költöztető cég

Cégünk teljes körű költöztetéssel, házhozszállítással, kézi rakodással foglalkozik Szegeden és az ország egész területén. Legfontosabb célunk, a magas színvonalú szállítás, rövid határidon belül, kedvező áron. Szolgáltatásainkat folyamatosan újítjuk, bővítjük, ezzel is törekszünk minden kedves ügyfelünk igényének megfelelni. Szolgáltatásunk a hét minden napján elérhető. Keressen bizalommal! +3630/799-0512

Bővebben rólunk

Ajánlatkérés

Költöztetés

Új otthonba költözne az egész család? Bízza ránk ingóságainak szállítását! Gyors és precíz költöztetés magánszemélyek számára, kézi rakodással.

Hagyaték elszállítás

Feleslegessé vált bútorok, lomok, hagyatékok elszállítása kíméletesen és gyorsan. Mi elvégezzük Ön helyett ezt a fárasztó és kényelmetlen munkát.

Iroda áttelepítés

Várjuk cégek, irodák és üzemek megrendelését is! Precíz, gyors és igényes munkavégzés vállalkozások számára, megfizethető áron!

Áruszállítás

Legyen szó nagyobb elektronikai eszközökről, háztartási nagygépekről vagy nehezen szállítható árucikkről, mi segítünk eljuttatni otthonába!

Cégünk
kínálata

A Rúzsa Trans szolgáltatásai között megtalálható minden olyan fontos szállítási, rakodási és kézbesítési terület, amely a magánszemélyek és a cégek számára is professzionális költöztetést és áruszállítást tesz lehetővé Szegeden és az ország egész területén.

Költöztetés blog

Praktikus költözési tippek kezdőknek

A költözés általában jó dolog, hiszen mindig valami új és izgalmas dolog kezdetét jelenti, azonban a pakolás és a dobozolás már nem annyira jó móka. A sokáig zacskók...

Elolvasom

Rólunk
mondták

Rendkívül fontosak számunkra ügyfeleink, ezért büszkék vagyunk a 100%-os pozitív viszajelzésre, amit tőlük kaptunk az elmúlt évek során!

Partnereink

Számtalan vállalkozással és céggel is jó viszonyt ápolunk, ezért büszkék vagyunk kiemelt partnereinkre, akikkel siker koronázta együttműködésünket.