Ideje új helyre költöztetni az irodát?!

Ideje új helyre költöztetni az irodát?!

Minden vállalkozás arra törekszik, hogy minél több megrendelése legyen, hogy minél nagyobb profitra tehessen szert. Ahhoz azonban, hogy ezt elérjük egyre nagyobb ügyfélkörre és megrendelésszámra lesz szükségünk, amihez pedig elengedhetetlenek a fejlesztések a cégen belül. A bevételek tehát arányosan fognak növekedni az alkalmazottak számával. A dolgozók munkakörnyezete azonban újabb eszközöket, irodai berendezéseket és bútorokat igényel, így a meglévő irodát előbb vagy utóbb ki fogja nőni a vállalkozásunk. 

A céges létszám megnövekedésével, a munkakörnyezet átalakításra kényszerül, amit végül már csak egy új telephelyre való költözéssel tudunk megvalósítani. Az új iroda kiválasztásakor azonban sok szempontot kell majd figyelembe vennie a vezetőségnek. Először is érdemes olyan helyet választani, amely már elve nagyobb, mint a szükségletünk, hiszen a cég növekedésével még több helyre lesz szükségünk, így megelőzve a korai újra költözést, érdemes egyből tágasabb irodába költözni. 

Költöztetők segítik a cégeket az áttelepülésben 

A tökéletes iroda legyen közel a központhoz, hogy az ügyfelek megtalálják, de a munkatársaknak is könnyű legyen bejárni. A fényes, tágas belső térben legyen meg minden amire az alkalmazottaknak és a vásárlóinknak szüksége van. Fontos, hogy barátságos környezetet alakítsunk ki, ahová öröm bejárni ügyfélként, üzleti partnerként és alkalmazottként is. Az irodák egyhangúságát pedig szebb bútorokkal, virágokkal, speciális díszítő elemekkel tudjuk feldobni, úgy, hogy közben a modern technológiákat sem mellőzzük. 

Figyeljünk arra, hogy frekventált helyre költöztessük az irodát, ahol jó a tömegközlekedés és a parkolási lehetőség is. Az iroda elköltöztetéséről pedig értesítsük időben az ügyfeleinket, partnereinket és tájékoztassuk arról is őket, hogy a költözés ideje alatt lassabban reagál majd a cég a megkeresésekre vagy esetleg nem lesz teljes kapacitással elérhető. A költözést leghatékonyabban egy költöztető cég segítségével valósíthatjuk meg, akik nagy szakértelemmel és tapasztalattal fogják minden szükséges ingóságunkat áttelepíteni a régi irodából az új irodába. A beköltözés után pedig ne felejtsük el kiértesíteni valamennyi csatornánkon a meglévő és új ügyfeleket az új elérhetőségeinkről.