Költöztetés

Megbízható és biztonságos költöztetőket keres Szegeden, Csongrád-Csanád megyében, Magyarországon vagy valahol máshol az Európai Unió területén? A Rúzsa Trans Kft készségesen a rendelkezésére áll, hogy panel lakását, társasházi lakását vagy akár komplett családi házát el költöztesse, akár nagyobb távolságokra is. Több szállító járművel dolgozunk, precízen, pontosan és gyorsan, s mindezt rendkívül kedvező áron kínáljuk. Megbízható munkatársaink leveszik a terhet a válláról és a kiköltöztetéstől a szállításon át, a bepakolásig mindent elvégeznek Ön helyett! Bútorai, értékei jó kezekben lesznek nálunk és biztonságban jutnak el a célállomásra. Sok éves tapasztalatunk és számtalan pozitív ügyfélvisszajelzésünk garancia a munkánk minőségére!

Iroda áttelepítés

Új helyre költözik a vállalkozása? Bízza ránk a költöztetést! Kisebb és nagyobb cégek, műhelyek, üzemek, vállalkozások és irodák költöztetését vállaljuk nagy szakértelemmel, kiemelt figyelemmel, biztonságos körülmények között. Kézi rakodóink nagy szakmai tapasztalattal és precíz munkavégzéssel rakodják fel irodai bútorait, berendezéseit, mappáit, számítógépeit és gyártóeszközeit egyaránt. Legyen szó egy kis irodáról vagy egy nagy üzemről, a Rúzsa Trans Kft. kiemelt költöztető vállalkozásaként, telepíti át székhelyét az új helyszínre. Vállaljuk olyan irodaspecifikus tárgyak szállítását is, mint az irattárak, informatikai munkaállomások, irodai polcrendszerek, páncélszekrények, szerszámok, alkatrészek vagy gyártói berendezések. Az irodaköltöztetését munkaidő után vagy hétvégén is elvégezhetjük, így vállalkozása zavartalanul működhet és zökkenőmentesen állhat át, az új munkavégzési helyszínre.

Áruszállítás

Cégünk vállalja raklapos, kartonos és darabáru szállítását raktárakból, gyárakból, boltokból vagy akár magánházakból is. Rendezvényekre, sportnapokra vagy akár csak az áruházból az otthonban történő áruszállítását és kézi rakodását gyorsan, precízen és biztonságosan megvalósítjuk. Elsődleges területünk Szeged és vonzásköre, de kérésre vidékre is szívesen szállítunk. Nagy bútorok, nehéz csomagok, méretes árucikkek, sportfelszerelések, hangtechnikai eszközök kézi erővel való fel- és lerakodása és akár nagyobb távolságra való szállítása, kedvező áron. Kérésre hipermarketekből és szakáruházakból is vállalunk házhoz szállítást.

Hagyaték elszállítás

Örökölt de a hagyaték kipakolására és elszállítására már nincs sem energiája sem lelki ereje? Mi levesszük ezt a plusz terhet a válláról! Sok éves költöztetői, áruszállítói és hagyaték elszállítói tapasztalattal, nagy szakértelemmel és tisztelettel ürítünk lakók nélkül maradt otthonokat. Az örökölt ingatlanban lévő bútorokat, háztartási gépeket és minden mozdítható elemet kérésre elszállítunk egy megadott címre, raktárba vagy akár a hulladékudvarba is. Segítünk a kipakolásban, az elszállításban és a lerakodásban is. Kérésre, akár lomtalanítás esetén is segítünk az összegyűlt holmi elszállításában. A hét bármely napján rendelkezésére állunk, ház, lakás, padlás, pince, udvar, műhely, raktár, üzlet vagy akár nyaraló kiürítésében, elszállításában vagy költöztetésében.

Kézi rakodás

Nagy tapasztalattal rendelkező kézi rakodóink nem csak saját szolgáltatásaink igénybevételekor állnak megrendelőink rendelkezésére, hanem időszakos alkalmakra, más szolgáltatások nélkül is szívesen segítenek a rakodásban, pakolásban. Ha kamion, teherautó érkezett de nincs kivel lepakolni az árut, akkor mi segítünk! Ha nehéz bútort, háztartási gépet vagy egy komplett szoba berendezéseit kell felvinni az emeletre, akkor is bennünket keressen! Ha irodaházon, komplexumon vagy lakóparkon belüli anyagmozgatásra, iroda átköltöztetésre van szükség fuvarozás nélkül, akkor is a rendelkezésére állunk! Továbbá szívesen segítünk a pakolásban és rakodásban különböző eseményeken, rendezvényeken, kiállításokon egyaránt. Számunkra az ügyfél igényei a legfontosabbak, ezért mindig pontosak, precízek és gyorsak vagyunk!

Iratanyag megsemmisítés

Teljeskörű ügyintézéssel vállaljuk selejtezett iratanyagok megsemmisítését. Rakodással, szállítással, adatvédelmi és megsemmisítési dokumentációval.