Segítünk a költözésben!

A Rúzsa Trans Kft. nagy szakmai tapasztalattal és barátságos hozzáállással vállalja magánszemélyek, cégek, közületek költöztetés, áruszállítás, iroda áttelepítés és hagyaték elszállítás jellegű megbízásait. Jelenleg 3db nagy rakterű platós ponyvás 3.5t össztömegű gépjárművel rendelkezünk, melyekkel akár egy lakás teljes bútorzatát egy autóval eltudjuk szállítani. A négy gépjármű pedig nagy segítségünk abban, hogy rövid határidővel tudjuk teljesíteni az újabb megbízásokat, illetve nagyobb megbízás esetén nagyobb létszámmal tudunk jelen lenni.


Gépjárműveink

Iveco Daily

Hosszúság: 4.2 m
Szélesség: 2.1 m
Magasság: 2.2 m
8 EUR raklap

Fiat Ducato

Hosszúság: 4.5 m
Szélesség: 2.1 m
Magasság: 2.23 m
8 EUR raklap

Iveco Daily

Hosszúság: 4 m
Szélesség: 2 m
Magasság: 2.25 m
8 EUR raklap

Renault Master

Hosszúság: 4.2 m
Szélesség: 2.15 m
Magasság: 2.25 m
8 EUR raklap

1. Felmérés

Előfordulhat, hogy nem fér az időnkbe minden helyszínt személyesen felmérni, azonban a több éves tapasztalatunk szerint az érdemi árajánlattételhez elegendő, ha kapunk egy részletes leírást a lakás berendezéseiről.

Egyetlen kérésünk, hogy ne feledkezzen meg, semmilyen nagyobb méretű dologról/tárgyról, hiszen látnunk kell, hány munkatárs és milyen méretű teherautó szükséges.

2. Anyagiak

Árajánlatunk Szegeden belül óradíjban történik. Vidéki szállítás esetén pedig egyszeri szállítási költség illetve a rakodás idejére óradíj kerül elszámolásra. Az anyagiak rendezése minden esetben az elvégzett munka után történik.

3. Időpont

Igyekszünk mindig rugalmasan alkalmazkodni megrendelőinkhez, amikor megbeszéljük a munka pontos időpontját, ezért akár hétköznap és hétvégén is szívesen a rendelkezésükre állunk.

Fontos tudni azonban, hogy sosem mozgatjuk el a megbeszélt időpontokat, ezért érdemes minél előbb egyeztetni. Ha a kipakolás határidős (pl. eladásra került a lakás) akkor kiemelt prioritással igyekszünk kezelni a megrendelést.

4. Kivitelezés

Egy teljes lakásürítéssel az esetek többségében 1 nap alatt végzünk. Ritkábban előfordul, hogy kifejezetten nagy mennyiségű berendezéssel van dolgunk, és csak két fuvarban tudjuk elszállítani.

Minden az ügyfél által meghatározott dolgot/tárgyat kiürítünk a lakásból. A megrendelőknek semmivel sem kell foglalkozniuk.