Segítünk a költözésben!

A Rúzsa Trans nagy szakmai tapasztalattal és barátságos hozzáállással vállalja magánszemélyek és cégek költöztetés, áruszállítás, iroda áttelepítés és hagyaték elszállítás jellegű megbízásait. Emellett lehetőséget kínálunk teherautó bérlésre, akár sofőrrel együtt is. Ár-érték arányban vezető szerepet töltünk be Szeged környékén és Csongrád megyében.

1. Felmérés

Előfordulhat, hogy nem fér az időnkbe minden helyszínt személyesen felmérni, azonban a több éves tapasztalatunk szerint az érdemi árajánlattételhez elegendő, ha kapunk egy részletes leírást a lakás berendezéseiről.

Egyetlen kérésünk, hogy ne feledkezzen meg, semmilyen nagyobb méretű dologról/tárgyról, hiszen látnunk kell, hány munkatárs és milyen méretű teherautó szükséges.

2. Anyagiak

Annak ellenére, hogy mára egyre többen keresik cégünket, továbbra sem szeretnénk kiszállási díjat kérni.

Árajánlatunk a háztartás tartalmától függően teljesen egyénre szabott. Az anyagiak rendezése minden esetben a helyszínen történik az elvégzett munka után.

3. Időpont

Igyekszünk mindig rugalmasan alkalmazkodni megrendelőinkhez, amikor megbeszéljük a munka pontos időpontját, ezért akár hétköznap és hétvégén is szívesen a rendelkezésükre állunk.

Fontos tudni azonban, hogy sosem mozgatjuk el a megbeszélt időpontokat, ezért érdemes minél előbb egyeztetni. Ha a kipakolás határidős (pl. eladásra került a lakás) akkor kiemelt prioritással igyekszünk kezelni a megrendelést.

4. Kivitelezés

Egy teljes lakásürítéssel az esetek többségében 1 nap alatt végzünk. Ritkábban előfordul, hogy kifejezetten nagy mennyiségű berendezéssel van dolgunk, és csak két fuvarban tudjuk elszállítani.

Minden az ügyfél által meghatározott dolgot/tárgyat kiürítünk a lakásból. A megrendelőknek semmivel sem kell foglalkozniuk.

Teherautó bérlés

Teherautó bérlés Szegeden, már 5.500 Ft/naptól! Cégünk nem csak költöztetésben, áruszállításban, kézi rakodásban és hagyaték elszállításban áll ügyfelei rendelkezésére, hanem áruszállításra alkalmas eszközeit, szívesen bérbe is adja. Két áruszállító járművünk kedvező áron bérbeadó, sofőr szolgáltatással együtt. A platós, ponyvás Volkswagen LT; 4 méter hosszú, 2 méter széles és 2.3 méter magas, így tökéletesen megfelel nagyobb lakások átköltöztetésére, nagyobb bútorok házhoz szállítására és irodaköltöztetésre egyaránt. A valamivel kiebb zárt furgonunk, egy Citroën Jumper, amelynek segítségével egy komplett kisebb otthon átköltöztethető de alkalmas akár lomtalanításra, hagyaték elszállításra vagy áruszállításra kisebb-nagyobb távokra egyaránt. E járművünk 3.12 méter hosszúságú, 1,87 méter széles és 1.93 méter magas. Sofőr szolgáltatás pedig ehhez is elérhető, egységesen 1200 Ft/óra díjon.

Volkswagen LT

Méretek: 4m*2m*2.3m
Autó: 7.000 Ft /nap +150 Ft/km
Sofőr: 1.200 Ft /óra

Citroën Jumper

Méretek: 3.12m*1.87m*1.93m
Autó: 5.500 Ft /nap +130 Ft/km
Sofőr: 1.200 Ft /óra