Segítünk a költözésben!

A Rúzsa Trans nagy szakmai tapasztalattal és barátságos hozzáállással vállalja magánszemélyek és cégek költöztetés, áruszállítás, iroda áttelepítés és hagyaték elszállítás jellegű megbízásait. Emellett lehetőséget kínálunk teherautó bérlésre sofőrrel együtt. Ár-érték arányban vezető szerepet töltünk be Szeged környékén és Csongrád megyében.


Gépjárműveink

Citroën Jumper

Hosszúság: 2.92 m
Szélesség: 1.7 m
Kerékív szélesség: 1.45 m
Magasság: 1,91 m
4 EUR raklap

Fiat Ducato

Hosszúság: 4.5 m
Szélesség: 2.1 m
Magasság: 2.23 m
8 EUR raklap

Volkswagen LT

Hosszúság: 4 m
Szélesség: 2 m
Magasság: 2.33 m
8 EUR raklap

1. Felmérés

Előfordulhat, hogy nem fér az időnkbe minden helyszínt személyesen felmérni, azonban a több éves tapasztalatunk szerint az érdemi árajánlattételhez elegendő, ha kapunk egy részletes leírást a lakás berendezéseiről.

Egyetlen kérésünk, hogy ne feledkezzen meg, semmilyen nagyobb méretű dologról/tárgyról, hiszen látnunk kell, hány munkatárs és milyen méretű teherautó szükséges.

2. Anyagiak

Annak ellenére, hogy mára egyre többen keresik cégünket, továbbra sem szeretnénk kiszállási díjat kérni.

Árajánlatunk a háztartás tartalmától függően teljesen egyénre szabott. Az anyagiak rendezése minden esetben a helyszínen történik az elvégzett munka után.

3. Időpont

Igyekszünk mindig rugalmasan alkalmazkodni megrendelőinkhez, amikor megbeszéljük a munka pontos időpontját, ezért akár hétköznap és hétvégén is szívesen a rendelkezésükre állunk.

Fontos tudni azonban, hogy sosem mozgatjuk el a megbeszélt időpontokat, ezért érdemes minél előbb egyeztetni. Ha a kipakolás határidős (pl. eladásra került a lakás) akkor kiemelt prioritással igyekszünk kezelni a megrendelést.

4. Kivitelezés

Egy teljes lakásürítéssel az esetek többségében 1 nap alatt végzünk. Ritkábban előfordul, hogy kifejezetten nagy mennyiségű berendezéssel van dolgunk, és csak két fuvarban tudjuk elszállítani.

Minden az ügyfél által meghatározott dolgot/tárgyat kiürítünk a lakásból. A megrendelőknek semmivel sem kell foglalkozniuk.