• Rúzsa Trans Szeged

  Költözés?!

  Mi segítünk! Magyarországon és az egész Európai Unió területén végzünk teljes körű költöztetést, házhozszállítást, kézi rakodással, magas minőségben.

 • Rúzsa Trans Szeged

  Áruszállítás?!

  Mi segítünk! Áru és bútorszállítás, nehéz tárgyak szállítása, házhozszállítás rakodással, sofőrrel.

 • Rúzsa Trans Szeged

  Segítünk!

  Iroda áttelepítés, bútor elszállítás, költöztetés, áruszállítás, házhozszállítás, kézi rakodás... A Rúzsa Trans várja megrendelését!

Rúzsa Trans,
a költöztető cég

Cégünk teljes körű költöztetéssel, házhozszállítással, kézi rakodással foglalkozik Szegeden, Magyarországon és az egész Európai Unió területén. Legfontosabb célunk, a magas színvonalú szállítás, rövid határidőn belül, kedvező áron. Szolgáltatásainkat folyamatosan újítjuk, bővítjük, ezzel is törekszünk minden kedves ügyfelünk igényének megfelelni. Szolgáltatásunk a hét minden napján elérhető. Keressen bizalommal! +3630/799-0512

Bővebben rólunk

Ajánlatkérés

1042

ELÉGEDETT ÜGYFÉL

164728

MEGTETT KILOMÉTER

107

TELEPÜLÉSEN JÁRTUNK

Költöztetés

Új otthonba költözne az egész család? Bízza ránk ingóságainak szállítását! Gyors és precíz költöztetés magánszemélyek számára, kézi rakodással.

Hagyaték elszállítás

Feleslegessé vált bútorok, lomok, hagyatékok elszállítása kíméletesen és gyorsan. Mi elvégezzük Ön helyett ezt a fárasztó és kényelmetlen munkát.

Iroda áttelepítés

Várjuk cégek, irodák és üzemek megrendelését is! Precíz, gyors és igényes munkavégzés vállalkozások számára, megfizethető áron!

Áruszállítás

Legyen szó nagyobb elektronikai eszközökről, háztartási nagygépekről vagy nehezen szállítható árucikkről, mi segítünk eljuttatni otthonába!

Helyszíni rakodás

Megbízható rakodó személyzet biztosítása rendezvényekre, koncertekre, de örömmel végzünk lakásokban és irodákban is anyagmozgatást.

Szerződéses szállítás

Állandó vagy eseti jelleggel történő szállítások teljesítése, gyorsan, pontosan, szakszerűen a megrendelő igényei szerint (áruházakból, raktárakból, lerakatokból).

Cégünk
kínálata

A Rúzsa Trans Kft. szolgáltatásai között megtalálható minden olyan fontos szállítási, rakodási és kézbesítési terület, amely a magánszemélyek és a cégek számára is professzionális költöztetést és áruszállítást tesz lehetővé Szegeden, Magyarországon, és az egész Európai Unió területén. Szolgáltatásaink között megtalálható a szerződéses szállítás, a helyszíni rakodás, az iroda áttelepítés, az áruszállítás, a hagyaték elszállítás és természetesen a költöztetés is. Épületen belül, kültéren, településen belül vagy akár különböző városok közötti munkára is bevethetőek vagyunk!

Költöztetés blog

Moving Company from Szeged-Hungary

Discover our passion for seamless moves across EuropeLooking for a seamless move across Europe? Look no further! We are Ruzsa Trans,your trusted partner for removal ...

Elolvasom

Rúzsa Trans Kft.

Nagy örömmel mutatjuk be a Rúzsa Trans Kft.-t, ahol költöztetéssel és áruszállítással foglalkozu...

Elolvasom

Rólunk
mondták

Rendkívül fontosak számunkra ügyfeleink, ezért büszkék vagyunk a 100%-os pozitív viszajelzésre, amit tőlük kaptunk az elmúlt évek során!