Amit ma eltehetsz, ne halaszd holnapra..

Amit ma eltehetsz, ne halaszd holnapra..

A gyors, és gördülékeny költözés titka sokszor az előre tervezés

 

Azok az emberek, akik sűrűn költöztek, és többször váltottak már otthont, már-már rutinosnak is mondhatóak.

Ők már biztosan tapasztaltak a költözések során olyan „bakikat” melyeket ki tudtak volna előre kerülni, és ezeket észben tartva a következő alkalommal már sokkal okosabban, és ügyesebben letudhatják a költözést. 

Ezek a tapasztalatok, trükkök és praktikák mind mind kellenek ahhoz hogy a költözés gyorsan, és probléma mentesen le tudjon zajlani.

 

Nagy hiba lehet ha azt hisszük 1-2 nap elég az összepakoláshoz

 

Egy gördülékeny, gyors, és biztonságos költözés érdekében mindenképpen érdemes lehet egy megbízható költöztető céggel felvenni a kapcsolatot, illetve emellett nagyon fontos a költözés alapos megtervezése. 

Azok, akik már túl vannak néhány költözésen mind úgy gondolják, hogy azt az időt, ami első gondolatra szerintünk elég az összepakoláshoz mindenképpen legalább kettővel, vagy hárommal is meg kell szorozni. Ilyenkor derül ugyanis csak ki, hogy valójában rengeteg holmink van. Célszerű lehet költözésbe beiktatni egy gyors szelektálást, és lomtalanítást is, hogy tényleg csak annyi cuccot vigyünk a másik lakásba, melyre szükségünk van.

 

A költöztető cég a kiérkezés után általában felmérik a terepet, így fejben előre megtervezik azt, hogy mit, hogyan, milyen sorrendbe fognak az autóba majd bepakolni. Megkönnyíthetjük a dolgukat ha zsákok és szatyrok helyett mindent egységes méretű, strapabíró dobozba pakolunk, hiszen ezzel sokkal biztonságosabb, és helytakarékosabb lehet a költözés. Figyeljünk arra hogy minden dobozt címkézzünk fel, és azt, amiben törékeny holmi található mindig tüntessük fel jól láthatóan, és olvashatóan a doboz tetején!