Buszt lopott egy férfi, hogy ne kelljen költöztetőt hívnia!

Buszt lopott egy férfi, hogy ne kelljen költöztetőt hívnia!

Akár egy hollywoodi film alaptörténete is lehetne, de mégsem az. Ez itt, Magyarországon történt meg, nem is olyan régen. A történet főhőse az a 20 éves fiatalember, aki gondolt egyet magában és úgy döntött, hogy egy sárisápi telephelyen leállított buszt meglovasít. A busz sikeres eltulajdonítása után aztán lakóhelyére, Dorogra vezette a járművet. A Dorogi Rendőrkapitányság azonban rendkívül gyorsan elkapta a tettest, aki ellen azonnal megkezdte a büntetőeljárást. 

A férfi beismerte bűnösségét, hogy a buszt, annak tulajdonosa engedélye nélkül használta. Mentségére azonban csak annyit tudott felhozni, hogy költöztetésre szerette volna használni, ugyanis nem volt megfelelő járműve, amibe bútorai beférhettek volna. A helyzetét azonban tovább rontotta, hogy a járművet is sikerült a költözés közben összetörnie, amikor útközben nekiment egy fának, ami nem is csoda, hiszen mint kiderült, nem is volt a busz vezetéshez szükséges jogosítványa sem. 

Jobban járunk, ha költöztető céget hívunk! 

Noha a legtöbben azért nem kényszerülünk kocsit, kamiont vagy buszt lopni ha költözésre kerül a sor, azért érdemes jó előre megtervezni a hurcolkodást. A bepakolás, szortírozás és lomtalanítás ugyanis csak egy része a költözésnek, a költözés érdemi részét a szállítás teszi ki. Ahhoz pedig, hogy a holmink átkerülhessen új otthonunkba, érdemes teherautót bérelni sofőr szolgálattal vagy költöztető céget megbízni a szállítással. Már ha nem szeretnénk, hogy a mi kezünkön is bilincs kattanjon. 

A költöztető cégek segítenek a rakodásban, a cipekedésben és a biztonságos szállításban is. A Rúzsa Trans sok éves szakmai tapasztalattal segíti magánszemélyek és céges ügyfelek költöztetését, áttelepítését, akár munkaidő után és hétvégén is. Nem kell saját járműről gondoskodni, sem rokonokat, barátokat és ismerősöket zaklatni, hogy segítsenek az emeletről nehéz bútorokat cipelni! Csak egy telefonhívás és a költöztető cég minden problémát megold Ön helyett!