Érkezik a kedvezményes CSOK! Ideje költözni!

Érkezik a kedvezményes CSOK! Ideje költözni!

Érkezik a kedvezményes CSOK! 

Ideje költözni! 2019 a költözők éve lehet, mivel a kormány nemrégiben bejelentette a legújabb, családoknak szánt csomagját, amelyet elsősorban a több gyerekkel rendelkezők tudnak igénybe venni majd.
 Bár még a törvény részletei még kidolgozás alatt állnak, nem lesz meglepő, ha emiatt majd tömegesen keresnek új lakásokat és házakat. Ekkor pedig szükség lesz egy nagyszerű költöztető cégre, olyanra mint a Rúzsa Trans, aki nem csak a szállítást, hanem a ki- és bepakolást is örömmel elvégzi majd. 
Valószínűleg a lakáspiaci árak is feljebb szöknek a kedvezmények kapcsán, mégis sok olyan háztartás lesz majd Magyarországon, akik ennek az új törvénynek a segítségével juthatnak végre új otthonukhoz. 

 Már a kétgyermekes családok költözését is ösztönzik: 

 Eddig a lakásvásárlásra igénybe vehető 10 milliós, kedvező hitel csupán a nagycsaládosok számára volt elérhető, ahol legalább 3 gyermek van. Idén nyártól azonban már a 2 gyermekeseknek is jár ez a hitel, a háromgyerekeseknek pedig 15 millióra növelték a kedvező hitelfelvételi lehetőséget.
 A másik jelentős lépés, hogy már nem csak új ingatlanra, hanem használtra is igénybe lehet majd venni a támogatott lakáskölcsönt. Az állam pedig a második gyerek születésével 1 millió forinttal, a harmadik gyermek megszületésével pedig 4 millió forinttal csökkenti a jelzáloghitel összegét. A 40 év alatti nők első házasságukkor pedig 10 milliós kedvezményes hitelre lesznek jogosultak, amit a harmadik gyermek után teljesen elengednek. Nem csak a városiak, hanem a költözni vágyó falubeliek is örülhetnek, ugyanis hamarosan érkezik a vidéki emberekre szabott CSOK is. 

Bővebb infórmációért kattintson: https://bank360.hu/csok

 #koltoztetes #aruszallitas #butorszallitas #fuvar #ruzsatrans #CSOK #lakastamogatas #videk