Nem minden költöztető egyforma

Nem minden költöztető egyforma

Nem minden költöztető egyformán jó!

 

Nem is gondolnánk, hogy normális költöztető céget milyen nehéz találni az országban. Nem csak Budapesten, hanem a megyeszékhelyeken és kisebb városokban is problémát okoz az irodák áttelepítése, a magánszemélyek költöztetése, az áruszállítás vagy éppen a hagyaték elszállítás. Sok cég ugyanis számla nélkül dolgozik, nem előre leinformálható  bármely adatbázisból, ráadásul az ügyfelekkel arrogánsak, kioktatóak és a szállítási minőségük is hagy kívánni valót maga után. Sokszor az elszállítás után bizonyítani sem lehet, hogy mit bíztunk rájuk vagy, hogy egyáltalán megbíztuk őket. Ezek a cégek általában lenyomozhatatlanok és véleményeket sem találunk róluk az interneten.

Keressük meg a megfelelő szakembereket!

Érdemes időt szánni a megfelelő költöztető cég felkutatására, amely garantálja a szállított bútorok, berendezések és egyéb ingóságok minőségi fuvaroztatását és akár a kipakolást és bepakolást is elintézi. Ilyen a szegedi RúzsaTrans is, amely megfelelő szakértelem mellett, sok évnyi tapasztalattal és leellenőrizhető, ügyfélkörtől származó referencia anyaggal rendelkezik a szakmában. Legyen fontos a biztonság, a határidő, a minőségi fuvarozó eszköz és a kedves, udvarias alkalmazotti hozzáállás. 

Árulkodó jel lehet, a nem megfelelő honlap, a hiányos online jelenlét, a referenciák hiánya és a telefonon keresztüli kommunikáció lenéző vagy lekezelő stílusa is. Az ilyen szolgáltatót inkább ne bízzuk meg és válasszunk megfelelő szakembert, akivel érdemes együttműködni ha költöztetésről vagy áruszállításról van szó!