Szegedi házhozszállítás az Ikeából!? Igen, lehetséges!

Szegedi házhozszállítás az Ikeából!? Igen, lehetséges!

Még azok számára is ismerősen hangzik az IKEA neve, akik még soha nem vásároltak ebben a bútorok eladásával foglalkozó a multinacionális kiskereskedelmi hálózatban. Sajnos azonban Magyarországon Budapesten kívül, egyedül csak Budaörsön van telephelyük. Azonban valamilyen oknál fogva olyan nagyvárosokban sincs üzletük mint Debrecen, Szeged, Miskolc, Pécs vagy éppen Győr. Az IKEA népszerűségét tükrözi, hogy a legutóbbi publikus eladási adatai szerint, már túllépte az évi 30 milliárd eurós bevételt. 

Az IKEA már 48 országban képviselteti magát és több mint 155.000 alkalmazottat foglalkoztat szerte a világon. Érdekesség, hogy a 355 IKEA áruházból a Dél-Koreában található, szöuli a legnagyobb, amely, közel 60.000 négyzetméteren terül el. Valószínűleg 1943-ban, még nem gondolta a cégalapító, 17 éves Ingvar Kamprad, hogy vállalata ilyen nagy világhírnévnek fog majd örvendeni az alapítást követően 75 évvel. Mára már a cég jelentős forgalmat generál hazánkban is, köszönhetően a két budapesti és a budaörsi áruházainak, illetve a 2018 óta már online is elérhető webáruházának. 

Gyorsan, biztonságosan az IKEA katalógusból Szegedre 

Az IKEA egyet jelent már Magyarországon is a stílusos, gyönyörű bútorokkal. Nem csoda tehát, hogy a legújabb IKEA katalógust lapozgatva azonnal vásárolni támad kedvünk. Legyen szó konyháról, nappaliról, hálószobáról vagy gyerekszobáról, az IKEA áruházaiban minden bútor megtalálható, amivel egyedibbé és szebbé tehetjük otthonunkat. Szegedről azonban elég nagy a táv ahhoz, hogy egy komplett bútorcsaládot haza hozhassunk saját autónkban. A webáruházas vásárlások házhoz szállítási díjai pedig még így is iszonyatosan magasak. 

A legtöbben persze nem is szeretnének a házhoz szállításra 8.000 - 38.000 forintot kifizetni. Szerencsére több költöztető és áruszállító cég is vállal már házhoz szállítást az IKEA-ból az ország bármely városába, az eredetinél sokkal kedvezőbb feltételekkel. A Rúzsa Trans is várja ügyfelei jelentkezését a ruzsatrans@gmail.com e-mail címen vagy a +3630/799-0512 telefonszámon. Szervezett IKEA házhoz szállítások Szegedre, már 3.500 Forinttól + a megrendelt termék árának 10%-áért igényelhetőek!